JYHY
ry

näin toimimme
Virkistystoiminta
Koulutustoiminta
Edunvalvonta
Luottamusmiehet
Yhteistoimintaedustajat
Edustukset

edustukset

Kuvaaja: Petteri Kivimäki
Kuva Petteri Kivimäki

JYHY osallistuu Jyväskylän yliopiston kehittämiseen ja valvoo jäsenistön etuja olemalla mukana yliopiston eri työryhmissä ja toimikunnissa. JYHYn edustajat osallistuvat yliopiston hallintoelinten toimintaan sekä tekevät esityksiä ja aloitteita työntekijöiden asemaa koskevissa asioissa yhteistyössä YHL:n kanssa.

Jyväskylän yliopiston yhteistoimintaelimenä toimi pääluottamusmiesten ja työnantajan edustajien kuukausikokous, jossa käsitellään ajankohtaisia yhteistoiminta-asioita. Henkilöstönedustajat osallistuivat työnantajan koolle kutsumaan yhteistoiminta-aamupäivään kevät- ja syyslukukaudella.

Paikalliset edustukset

JYHYllä on edustajat Jyväskylän yliopiston työsuojelutoimikunnassa, tasa-arvotoimikunnassa sekä muun henkilökunnan palkkausjärjestelmän arviointiryhmässä.

Lisäksi yhdistyksen jäseniä on valittu toimimaan keskiryhmän tai yksikkönsä edustajina yliopiston toimikunnissa, työryhmissä ja kollegiossa.

Valtakunnalliset edustukset

JYHY liittyi Pron jäseneksi 1.1.2019. Päivitämme sivustoa.

JYHY:llä on edustajansa myös YHL:n hallituksessa, liittovaltuustosssa ja ammattialakohtaisissa toimikunnissa.

lähetä palautetta

Risuja vai ruusuja? Haluatko antaa palautetta JYHYn toiminnasta tai lähettää nimettömän viesti toimijoille? Palautteellasi voit kehittää yhdistyksen toimintaa.