JYHY
ry

Yhdistyksestä eroaminen

Kun haluat erota yhdistyksestä, jätä siitä hyvissä ajoin kirjallinen eroilmoitus JYHYn hallitukselle tai ilmoita eroamisestasi yhdistyksen kokouksessa pöytäkirjaan merkittäväksi. Jäsenmaksuvelvollisuutesi päättyy eroilmoituksen jättämistä seuraavan kuukauden lopusta alkaen.

Ilmoita erostasi alla olevalla lomakkeella. Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen, kun erosi on käsitelty yhdistyksen hallituksen kokouksessa. Hallitus kokoontuu lukukausien aikaan kerran kuukaudessa.

Eron hakeminen

Kaikki kentät ovat pakollisia. Lomake lähettää tiedot yhdistyksen jäsensihteerille (jasenasiat [ ät ] jyhy.fi).

Nimesi:

Sähköpostiosoitteesi:

Syntymäaikasi:

Eroamisesi syy:

Päivämäärä, josta lähtien haet eroa

Huomaathan, että jäsenmaksuvelvollisuus päättyy aikaisintaan eroamisilmoituksen jättämistä seuraavan kuukauden lopusta lukien.

Vaihtoehtoisesti voit hakea eroa yhdistyksestä lähettämällä allekirjoitetun ilmoituksen postitse JYHYn jäsensihteerille. Osoita eroilmoitus JYHYn hallitukselle ja ilmoita siinä koko nimesi, osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi, syntymäaikasi, päivämäärä, josta alkaen ero tulee voimaan, eroamisen syy ja eroatko vain yhdistyksestä vai myös työttömyyskassasta.

lähetä palautetta

Risuja vai ruusuja? Haluatko antaa palautetta JYHYn toiminnasta tai lähettää nimettömän viesti toimijoille? Palautteellasi voit kehittää yhdistyksen toimintaa.