JYHY
ry

minä jäsenenä
Jäsenedut
Jäsenmaksu
Muutokset jäsentietoihin

muutokset jäsentietoihin

Jotta välttyisit turhilta jäsenmaksutiedusteluilta tai pahimmassa tapauksessa jäsenyytesi katkeamiselta, on tärkeää, että pidät tietosi ajan tasalla!

Ilmoitettavia syitä ovat mm. nimen- ja osoitteenmuutokset, kaikki syyt jotka johtavat palkanmaksun keskeytykseen kuten irtisanominen, lomautus, pitkäaikainen palkaton sairasloma, äitiysloma, vuorotteluvapaa, palkaton virkavapaus, eläkkeelle jäänti jne.

Ilmoita muutokset Pron sivuilla. Pron sivuilta löydät myös lomakkeen eroilmoitusta varten.

Huom! Jos olet JYHYn eläkeläisjäsen, hae eroa yhdistyksestä JYHYn omalla lomakkeella: Yhdistyksestä eroaminen. Jos taas haluat erota Ammattiliitto Pro Seniorit ry:stä, ota heihin yhteyttä.

Sähköpostiosoitteen muutos

Muista ilmoittaa JYHYlle (jasenasiat [ ät ] jyhy.fi), jos sähköpostiosoitteesi muuttuu. Jäsentiedotuslista on JYHYn omassa hallinnassa eikä se ole yhteydessä Pron palveluun, joten Proplussassa ilmoitettu sähköpostiosoitteen muutos ei välity JYHYn jäsentiedotuslistan ylläpitäjälle.

lähetä palautetta

Risuja vai ruusuja? Haluatko antaa palautetta JYHYn toiminnasta tai lähettää nimettömän viesti toimijoille? Palautteellasi voit kehittää yhdistyksen toimintaa.