JYHY
ry

minä jäsenenä
Jäsenedut
Jäsenmaksu
Muutokset jäsentietoihin

jäsenedut

Kuvaaja: Jarkko Poikonen

JYHY:n jäsenenä sinulla on edunvalvonnan sekä työttömyys- ja lakkoturvan lisäksi oikeus moniin etuisuuksiin, joista voit nauttia myös vapaa-ajallasi tai perheesi kanssa.

Virkistystoiminta

JYHYn jäsenä voit osallistua yhdistyksen järjestämään monipuoliseen ja yhteishenkeä edistävään virkistystoimintaan. Virkistystapahtumista ilmoitetaan jäsentiedotuslistan kautta sekä verkkosivuilla. Virkistystilaisuuksiin voi olla kohtuullinen osallistumismaksu.

Tiedotus

JYHY tiedottaa jäsenistöään ajankohtaisista työmarkkina-asioista sähköpostitse jäsentiedotuslistan kautta sekä verkkosivuilla.

Vakuutusturva

JYHYn jäsenenä saat vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutuksen. Jäsenkorttisi toimii vakuutuskorttina. Lisäksi liiton kautta turvanasi on ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus ammatissa aiheutuvien vahinkojen varalta.

Lue lisää vakuutusehdoista Pron sivuilta.

Koulutustoiminta ja koulutustuki

Jäsenenä sinulla on oikeus osallistua JYHYn jäsenkoulutuksiin työmarkkina-asioista. Voit osallistua myös Pron koulutuksiin ja tapahtumiin.

JYHY tukee jäsentensä ammatillista kehittymistä myöntämällä koulutustukea stipendirahastosta. Rahastosta voi hakea tukea ammattitaitoa vahvistavaan ja / tai yleissivistävään koulutukseen. Hakuaika on vuosittain syyskuussa. JYHYn jäsenet voivat hakea koulutustukea myös YHL ry:ltä. YHL myöntää myös tutkintostipendejä tutkinnon suorittaneille.

Lakimiespalvelut

JYHYn jäsenenä voit hyödyntää ilmaista jäsenneuvontaa puhelimitse yksityiselämääsi liittyvissä oikeudellisissa asioissa.

Lue lisää Pron lakimiespalveluista.

Muut edut

Pron kautta käytössäsi on myös muita jäsenetuja, kuten alennuksia hotelleista, matkoista, risteilyistä sekä polttoaineesta.

Lue monipuolisista jäseneduista tarkemmin Pron jäsenedut-sivulta.

lähetä palautetta

Risuja vai ruusuja? Haluatko antaa palautetta JYHYn toiminnasta tai lähettää viestien toimijoille? Palautteellasi voit kehittää yhdistyksen toimintaa.