JYHY
ry

liity JYHYyn

Liity JYHYyn!
Kuva: Petteri Kivimäki

JYHY on ammattiyhdistys, joka edustaa laajasti yliopiston henkilökuntaa. Yhdistykseemme kuuluu mm. Jyväskylän yliopiston kirjasto-, hallinto-, it- ja laboratoriohenkilökuntaa sekä vahtimestareita ja siivoojia.

Liittymällä JYHY:n jäseneksi voit vaikuttaa omaa työtäsi ja työyhteisöäsi koskeviin asioihin sekä saat lukuisia hyödyllisiä sekä rahanarvoisia jäsenetuja.

JYHYn jäseniksi voivat päästä Jyväskylän yliopistossa tai sen yhteydessä toimivissa organisaatioissa työskentelevät henkilöt. Jäsenenä varmistat sen, että saat palvelun ja tuen heti kun tarvitset.

Siili

Liittyminen on helppoa, toimi näin

  1. Täytä Pron sähköinen jäsenlomake.
    Kirjoita Jäsenyys-otsikon alla kohtaan "Yhdistys" Jyväskylän yliopiston henkilökuntayhdistys JYHY ry
  2. Hallitus käsittelee jäsenhakemuksesi.
  3. Saat vahvistuksen jäsenyydestäsi.
  4. Sinut liitetään yhdistyksen tiedotuslistalle.

Liittymällä varmistat, että sinunkin etujasi valvotaan. Tervetuloa mukaan!

Milloin jäsenyyteni voi alkaa?

Jäsenyyttä ei voi hakea takautuvasti. Hakemuksen tulee olla yhdistyksellä noin kuukautta ennen sitä tilipäivää, josta haluat jäsenyyden ja siten jäsenmaksun alkavan. Tarvittaessa voit maksaa ensimmäisen kuukauden jäsenmaksun erillisillä tilisiirtolomakkeilla. Suositus on, että jäsenyys alkaa pääsääntöisesti kuunvaihteessa.

Tärkeintä on, että vaihtaessasi liittoa, ei työttömyyskassojen jäsenyyksiin tule katkosta.

lähetä palautetta

Risuja vai ruusuja? Haluatko antaa palautetta JYHYn toiminnasta tai lähettää viestien toimijoille? Palautteellasi voit kehittää yhdistyksen toimintaa.