JYHY
ry

minä jäsenenä
Jäsenedut
Jäsenmaksu
Muutokset jäsentietoihin

minä jäsenenä

Kuvaaja: Jarkko Poikonen

Jäsenenä olet tärkeä osa yhdistystä. Ilman jäseniä ei yhdistystäkään olisi.

Miten voin vaikuttaa?

Jäsenenä voit vaikuttaa yhdistyksen toimintaan osallistumalla yhdistyksen kokouksiin, joissa valitaan hallitus ja luottamusmiehet. Jäsenet ovat luottamusmiesten silmät ja korvat. Kun kerrot yhdistyksen edustajalle työpaikalla kohtaamistasi ongelmista, välitämme viestiäsi eteenpäin. Käsittelemme aina luottamuksellisesti jäseniltä saammamme palautteen. Yhdistyksen edustajiin voit ottaa yhteyttä myös palautelomakkeen avulla.

Ammattiyhdistyksellä on sitä suurempi ääni mitä enemmän sillä on jäseniä. Jäsenhankinta tarkoittaa sitä, että suosittelet yhdistyksen jäsenyyttä työtoverillesi, joka ei ehkä kuulu vielä mihinkään ammattiyhdistykseen.

Kuinka lähden mukaan?

Yhdistys tiedottaa kokouksistaan sekä koulutus- ja virkistystapahtumista sähköpostilistallaan ja näillä verkkosivuilla. Yleensä tapahtumiin on ilmoittautuminen, jotta osaamme varata oikean määrän paikkoja tai palanpainiketta. Jos tapahtuma on maksullinen, siitä on maininta ilmoituksessa.

Kun lähdet tapahtumiin mukaan, opit tuntemaan muita yliopistolla työskenteleviä ja kuulet kokemuksia muista yksiköistä.

Katso myös mitä muita jäsenetuja JYHYläisenä saat.

Muista ilmoittaa muuttuneista tiedoistasi

Jotta saisit tietoa koulutus- ja virkistystapahtumista sekä ajankohtaisista työmarkkina- ja työelämän asioista, ilmoita aina yhdistykselle mikäli yhteys- tai työsuhdetiedoissasi tapahtuu muutoksia.

lähetä palautetta

Risuja vai ruusuja? Haluatko antaa palautetta JYHYn toiminnasta tai lähettää viestien toimijoille? Palautteellasi voit kehittää yhdistyksen toimintaa.