JYHY
ry

näin toimimme
Virkistystoiminta
Koulutustoiminta
Edunvalvonta
Luottamusmiehet
Edustukset

näin toimimme

Kuvaaja: Petteri Kivimäki
Kuva: Petteri Kivimäki

JYHY on aktiivinen ammattiyhdistys, joka järjestää jäsenistölleen koulutus- ja virkistystoimintaa, tiedottaa ajankohtaisista työmarkkina-asioista sekä Jyväskylän yliopistosta ja Suomen yliopistokentästä sekä valvoo jäsenistönsä etuja.

Jäsenistön valitsema virkistysvaliokunta järjestää jäsenille erilaisia virkistystapahtumia. Koulutuksia järjestetään tarpeen mukaan ajankohtaisista työmarkkinoihin ja työelämän kehittämiseen liittyvistä teemoista. Koulutus- ja virkistystoiminta edistää jäsenistön yhteishenkeä, edesauttaa työssä jaksamista ja parantaa jäsenistön työmarkkinatietoisuutta.

Jäsenistön valitsema hallitus hoitaa yhdistyksen asioita ja valvoo jäsenten etuja yhdistyksen kokouksissa hyväksyttyjen periaatteiden mukaan. Yhdistyksen toimintaa ohjaavat säännöt. Jäsenistö valitsee syyskokouksessa hallituksen ja virkistysvaliokunnan jäsenet sekä kahden vuoden välein vaaleilla pääluottamusmiehen ja muut luottamusmiehet.

Edunvalvonnassa jäsenistön tukena ovat aktiiviset ja työhönsä motivoituneet luottamusmiehet ja työsuojeluedustajat.

lähetä palautetta

Risuja vai ruusuja? Haluatko antaa palautetta JYHYn toiminnasta tai lähettää viestien toimijoille? Palautteellasi voit kehittää yhdistyksen toimintaa.