JYHY
ry

näin toimimme
Virkistystoiminta
Koulutustoiminta
Edunvalvonta
Luottamusmiehet
Edustukset

Virkistystoiminta

Kuvaaja: Jarkko Poikonen

JYHYn virkistysvaliokunta järjestää jäsenistölle erilaisia virkistystapahtumia ympäri vuoden. Perinteisesti ohjelmaan ovat kuuluneet mm. laadukkaat teatteri-illat. Vuosittaisiin virkistystapahtumiin ovat kuuluneet myös pikkujouluristeilyt Tallinnaan tai Tukholmaan. Näiden lisäksi JYHY on järjestänyt erilaisia ulkoilutapahtumia ja tutustumista erilaisiin urheilulajeihin.

Mahdollisuuksien mukaan JYHY on pyrkinyt järjestämään myös opintomatkoja Pohjois- ja Keski-Eurooppaan, mm. Berliini, Krakova, Riika. Matkoilla on tutustuttu mm. erilaisiin kulttuurikohteisiin sekä paikallisiin yliopistoihin.

Yhdistys tukee virkistystapahtumien osallistumismaksuja, joten osallistujilta peritään vain kohtuullinen omavastuuosuus kustannuksista. Kaikkiin JYHYn järjestämiin virkistystapahtumiin ovat tervetulleita myös avecit, mikäli paikkoja jää vapaaksi yhdistyksen jäseniltä. JYHY ei osallistu avecien kustannusten maksuun.

Virkistysvaliokunta ottaa mielellään vastaan uusia ideoita ja toivomuksia virkistystapahtumien teemoiksi. Ideoita pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Tule mukaan ja kerro, millaisia tapahtumia sinä haluaisit JYHYn järjestävän. Huonoja ideoita ei ole.

lähetä palautetta

Risuja vai ruusuja? Haluatko antaa palautetta JYHYn toiminnasta tai lähettää viestien toimijoille? Palautteellasi voit kehittää yhdistyksen toimintaa.